David Abad: “Fa molt de temps que existeixen eixes goteres, que resten qualitat a les condicions materials en què s’imparteixen les classes i demés activitat del Centre. L’Ajuntament i/o l’EPSA ho haurien d’arreglar de forma urgent”.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

El candidat núm. 3 de la llista del BLOC a les pròximes eleccions, David Abad, ha denunciat el que considera una greu deficiència de l’antic edifici de la coneguda com Escola Industrial (avui EPSA) en el Passeig del Viaducte: unes goteres  importants en les instal·lacions ocupades pel Centre de Formació d’Adults o EPA “Orosia Silvestre”, les quals resten qualitat a les condicions materials en les quals està impartint-se aquets nivell educatiu. “És senzillament una vergonya que amb tanta inauguració de Centres nous com està presumint el govern del PP, tinga tan descuidat un edifici que està prestant un servei important a un ampli col·lectiu de ciutadans i, a més a més, està catalogat com a edifici d’interès”. 

El candidat del BLOC recorda que  en aquesta època de crisi, són moltes les persones que acudeixen a l’EPA a adquirir coneixements i titulacions que en altres èpoques de la seua vida no van poder cursar, i per tant tenen tant de dret com els altres ciutadans a disposar d’unes instal·lacions tan dignes com les que utilitzen la majoria dels estudiants a Alcoi. “Per això caldria que els dos responsables de l’edifici, l’Ajuntament com usuari arrendador i l’EPSA com a titular arrendatari, es posen d’acord en què a la màxima urgència es procedesca a fer les reparacions necessàries per a què no hi haja tantes incomoditats per als alumnes d’aquest nivell educatiu”. 

Abad recorda així mateix, que l’edifici del Viaducte és un element urbà catalogat en la categoria II (protecció integral) que es dona, segons el PGOU vigent, a aquells edifici que “poseen notables cualidades arquitectònicas y urbanas”. “I el que està passant consttiueix una autèntica contradicció en la manera d’actuar a Alcoi del PP local: es presumeix de façanes, de rutes modernistes, de centres educatius nous…, però està deixant sense manteniment bàsic un edifici emblemàtic, que està encara en actiu impartint classe i ha estat, per altre costat,  la seu d’un centre formatiu tècnic, l’escola Industrial, capdavanter en els ensenyaments professionals i tècnics d’Espanya”.

 

David Abad.

Candidat núm.3 del BLOC a les pròximes eleccions municipals