El BLOC JOVE d’Alcoi enceta el seu camí cap a les eleccions amb la presentació de la campanya ‘Escrivim el futur’. El col·lectiu jove del BLOC, celebrarà una festa aquest mateix dissabte al pub Bad Voodoo, on donarà les claus d’aquesta campanya tot amenitzat per la música del cantautor valencià Lluís Vicent. Alba Nadal, Secretària Local del BLOC JOVE, anima a tots els joves a assistir a aquesta celebració ja que, afirma: “ens trobem en una situació propícia per canviar moltes coses a la ciutat. Des del BLOC JOVE tenim una proposta de govern completament dirigida als joves, i volem que siguen aquests els que la reben de primera mà i ens ajuden, per què no, a escriure el futur de l’Alcoi que volem”.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

A l’esdeveniment també assistirà Rafa Carbonell, candidat a l’alcaldia pel BLOC, així com els demés membres el partit que ocupen els primers llocs de la llista. ‘Escrivim el futur’ serà la premissa escollida per defensar el Pla Integral de Joventut que ha preparat el BLOC JOVE aquests darrers mesos. Un pla completament dirigit als joves i on podem trobar propostes i iniciatives provinents de tots els àmbits i sectors. L’habilitació d’un Casal Jove, el foment a la creació cultural, la creació d’una xarxa de transport públic de qualitat, fomentar les ajudes a la recerca d’habitatge o de feina…  aquestes són algunes de les mesures que des d’ara fins el proper maig defensaran aquests joves amb el suport dels caps de llista de la formació.

A més, la presentació d’aquest nou programa de joventut estarà amenitzada per la música en directe del cantautor valencià Lluís Vicent (http://cantautorlluisvicent.blogspot.com/). Així com de la projecció d’un espot de campanya que es realitzarà en breu per acompanyar als joves durant aquests mesos. Cal afegir que la campanya ‘Escrivim el Futur’ es fonamenta bàsicament en les noves eines de comunicació que facilita Internet, d’aquesta manera s’ha creat una pàgina web http://escrivimelfutur.wordpress.com/escrivim-el-futur/ on es pot consultar el Pla Integral en la seua totalitat, el calendari d’actes de la campanya i, principalment, participar de primera mà amb propostes i idees per fomentar el canvi a la ciutat d’Alcoi en clau juvenil.

Alba Nadal i Albero               

Secretaria Local del BLOC JOVE d’Alcoi