Rafa Carbonell: “Els 14 assessors i càrrecs a dit que té el PP han costat, solament l’any 2010, més de  533.000 euros a les arques municipals”.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

El portaveu del BLOC-Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi i candidat a l’Alcaldia, Rafa Carbonell, ha apuntat directament al govern del Sr. Sedano com a responsable de l’endeutament i els números rojos de l’Ajuntament de la nostra ciutat.

Segons Carbonell, “Mentre el tinent d’alcalde, Rafa Sanus, s’enorgullix dient que l’Ajuntament d’Alcoi és dels millors gestionats econòmicament de l’estat i que el dèficit ha pujat fins als quasi 4,5 milions d’euros només per la caiguda dels ingressos municipals per la crisi, el BLOC ho veu d’una forma ben diferent”.

En opinió del regidor del BLOC-Compromís, només cal mirar la relació de càrrecs de confiança del PP en l’Ajuntament d’Alcoi (aquells que no són funcionaris i que treballen a les ordres del govern de torn), per a comprovar que el Sr. Sedano ha disparat la despesa en aquest concepte, tot i la greu crisi econòmica que estem patint.

“Si al 2004 hi havia 12 càrrecs de confiança, que costaven 390.000 euros anuals per a les arques públiques, ara són 14 les persones a l’Ajuntament nomenades a dit, que al 2010 van costar 533.000 euros. Va ser el 2008, justament en començar la crisi econòmica, quan la xifra va resultar més escandalosa: 18 càrrecs de confiança i una despesa de 735.000 euros amb diners públics”.

Per a Carbonell, el BLOC no qüestiona la necessitat que hi haja càrrecs i tècnics de confiança dins l’Ajuntament, “El problema és que el govern del Sr. Sedano els ha incrementat, de forma irresponsable, un 27% en un moment especialment delicat com l’actual; mentre afirma que cal retallar en serveis públics que afecten a la qualitat de vida dels alcoians”.

A més a més, afegix, “Amb els anys de govern del PP, Alcoi ha incrementat el deute públic (que ha arribat a estar en els 43 milions a l’any 2009) fins i tot en anys de creixement econòmic i bonança recaptatòria, i ha passat de tindre un deute de 26 milions d’euros a l’any 2000, als vora 38 milions del 2010”.

Finalment, el candidat del BLOC-Compromís a l’Alcaldia d’Alcoi, Rafa Carbonell, ha afirmat que “Els principals responsables de l’endeutament de la nostra ciutat són la mala gestió del PP i del Sr. Sedano, que són qui estan governant. La setmana passada, el tinent d’alcalde Sanus proclamava que a dos mesos d’eleccions calia que alcoians sapieren tota la veritat; i nosaltres hi estem d’acord. Ara bé, s’ha de ser honest i sincer, i no enganyar la ciutadania ni ocultar la informació que no els interessa facilitar”.

 

Rafa Carbonell.

 Portaveu i candidat del BLOC-Compromís a l’Alcaldia d’Alcoi