David Abad: “Si ja teníem dubtes sobre la realització del projecte donada la situació econòmica de la Generalitat, amb el contenciós que alguns propietaris han fet contra l’Ajuntament ens duu a pensar en una altra Rosaleda, o una altra Canal”

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

El candidat núm. 3 del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi, David Abad, ha valorat molt negativament la “simulació” d’inici de les obres que va fer el govern municipal del pont de Batoi-Santa Rosa, perquè no veu clar que vaja a realitzar-se en breu temps.

Segons Abad, “Sedano i el PP ens tenen acostumats a que cada 4 anys ixen els mateixos projectes: La Canal, l’Hotel Font Roja, la rehabilitació del pont de Sant Jordi… quan a l’hora de la veritat passen els anys i no es fa res de res. Sembla que el PP intenta enganyar als alcoians contínuament amb promeses que mai es compleixen.”

En opinió del candidat de BLOC-Compromís la primera pedra del pont era exclusivament electoral. Les últimes notícies del contenciós administratiu que ha presentat una de les famílies afectades ens mostren la manera de gestionar tan autoritària, poc seriosa i tan poc eficaç que té el govern de Sedano.

Abad indica, “proposem als alcoians que vagen a veure les obres del pont d’ací dos mesos i estem quasi segurs que encara no hi haurà res fet. La situació econòmica de la Generalitat no permetrà acabar les obres, de fet cada volta són més pobles que estan queixant-se que els diners del Pla Camps no han arribat.”

El candidat del BLOC-Compromís recorda que “el PP d’Alcoi ha perdut tota credibilitat perquè no ha executat el que ha proposat des de fa 8 anys. No gestionen bé, ni compleixen el que prometen. Si a més, tenim en compte que estan barallat amb Camps, està repercutint molt negativament sobre la nostra ciutat”.

 

David Abad.

 Núm. 3 de la candidatura del BLOC a l’Ajuntament d’Alcoi