El PP va excedir en 60.000 euros el pressupost per a la Mostra de Teatre

Un terç del total, 180.000 euros

LIDIA VILA

La regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi ha avançat que aquestes factures són de petites i mitjanes empreses de serveis culturals. Al temps que afirmava que no pensen cancel·lar la Mostra tot i el deute que aquesta arrosega.

 

 

La Mostra de Teatre d’Alcoi està convertint-se en el principal mal de cap de la nova àrea de Cultura de l’Ajuntament. Tot i portar ja mesos advertint que els comptes no estaven clars i que la Mostra necessitaria d’un canvi de format, ara ja sabem que com a mínim, hauran de fer front als 60.000 euros de factures impagades que han aparegut fora de pressupost.

Cal recordar que la partida destinada a cobrir les despeses de l’última edició de la Mostra va ser de 180.000 euros, per tant, podríem dir que l’anterior govern del PP va excedir en un terç el total del pressupost.

D’aquesta manera, l’actual equip encapçalat per Anna Serrano haurà de pagar primer aquestes factures pendents i després configurar el nou pressupost depenent el que s’acorde per a tot el 2012 a la resta d’àrees.

Tot i les dificultats a les que hauran de fer front, Anna avança que “no som de l’opinió d’eliminar res, però evidentment estem valorant com haurem de fer-ho a partir d’ara”. Per tots aquests impediments, afirma, “s’està endarrerint la posada en funcionament de la propera edició”. En aquest ordre de coses, cal apuntar que encara no ha transcendit quina serà la persona encarregada de dirigir el certamen. Però el més lògic és que el càrrec l’ocupés Miquel Santamaria o bé Majo Pallarés, Dinamitzadora Cultural de la ciutat.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *