Dirigit a adolescents, pares i mares i públic en general.

Ahir mateix es va posar en marxa el denominat ‘Projecte Malva’, una iniciativa organitzada per la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPC CA) i la Regidoria de la Dona i Infodona, que té com a objectiu treballar la prevenció de la violència de gènere vers la parella en aquells casos en què s’associa als abusos d’alcohol o altres drogues.

 

 

Es tracta d’un taller que, al llarg de diverses sessions, s’adreça a grups d’adolescents d’Alcoi en risc d’abús de drogues i en situació de vulnerabilitat, i víctimes o potencials víctimes de violència de gènere.

A banda, la pròpia UPC CA, depenent de la Regidoria de Benestar Social, celebrarà en propers dies una sèrie de sessions sobre ‘Foment de l’ús segur i saludable de les xarxes socials’, adreçades tant a l’alumnat de Secundària, com als pares i mares, com també al públic en general, les quals correran a càrrec de la Fundación Edex ‘Pantallas amigas’.

Paral·lelament, la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives, continua mantenint contactes amb tots els centres educatius de la ciutat per treballar diferents tallers sobre substàncies addictives que van efectuant-se al llarg de l’any.

Adjunte informació al voltant de les dues activitats, així com un cartell de la sessió oberta de ‘Pantallas amigas’.

També us adjunte dues imatges de l’inici del ‘Projecte Malva’: una de la sessió del taller, i una segona amb Aroa Mira, Mario Gisbert, Anna Serrano, Rut Tomás, Alicia Ureña i Diana Cespedosa.

 

(Informació facilitada pel Servei de Premsa del Govern de l’Ajuntament d’Alcoi)