S’habilitarà un servei especial d’autobusos durant Tots Sants

El Regidor d’Espais Comuns i Qualitat Urbana Paco Blay ha anunciat que des d’aquest cap de setmana el cementiri municipal posarà a disposició de les persones amb problemes de mobilitat una cadira de rodes per a que puguen efectuar les visites al recinte, un servei que se suma al vehicle elèctric ja existent.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

 

 

A banda, Paco Blay ha volgut aprofitar la celebració de Tots Sants per subratllar que dins la gestió del cementiri s’han realitzat algunes modificacions de les taxes, aprovades a l’última sessió plenària celebrada per l’Ajuntament. Així, ha explicat que s’han modificat algunes taxes de qüestions relacionades amb l’operativitat del propi cementiri: “Hem canviat algunes taxes de l’ordenança del cementiri que pensem que milloren tant la feina dels treballadors com els serveis per als ciutadans. Com, per exemple, els treballadors es queixaven de que als hipogeus i panteons no podien accedir a les parts altes; doncs bé, a aquestes parts altes no se soterrarà sinó que es dipositaran restes. També és important recordar als usuaris que es podran pagar les taxes de nínxols nous amb els nínxols vells que tinguen dels pares o dels avis, de manera que els tècnics valoraran els nínxols antics per a que puguen ser moneda de valor per nínxols nous. I finalment, una altra novetat que hem inclòs és que la instal·lació de les làpides, que sempre ha sigut motiu de conflicte, ja no correrà a càrrec de l’Ajuntament, sinó que cadascú buscarà al propi marbrista”.

Servei especial d’autobús

Cal destacar de cara als propers dies que la Regidoria de Mobilitat ha acordat amb l’empresa encarregada del transport públic de viatgers TUASA un servei especial d’autobusos que entrarà en funcionament demà dissabte i fins al dimarts. El servei tindrà una freqüència mitjana de 30 minuts, a excepció del dimarts de matí, quan la freqüència de pas es reduirà a 15 minuts.

(Informació facilitada pel Servei de Premsa del Govern de l’Ajuntament d’Alcoi)