L’altre dia parlant amb uns joves, em vaig posar a pensar i vaig arribar a la conclusió següent: hi ha maneres i maneres de fer política de joventut. A Alcoi tenim l’exemple i Madrid ha de ser el proper exemple.

 

 

Els partits de sempre, PP i PSOE, no convencen, no donen propostes de joventut, no diuen com crear llocs de treball per a nosaltres, els joves, no ens motiven perquè el proper 20N vagen a votar, ja que estan farts del que prometen i quan arriben a Moncloa, no fan ni el 20% del promès.

El PP té una política de joventut un poc estranya. Per exemple, a Alcoi durant els 11 anys de política de dretes, els joves ens hem sentit en un racó, van voler impedir la creació d’un Consell de la Joventut, van voler que a poc a poc el bus universitari desapareguera, no han fomentat la creació d’ocupació juvenil…; i podríem continuar, però per a què, ja és passat.

I amb el PSOE, portem 8 anys de polítiques socialistes i tenim un atur que supera el 40% en joves, tenim la joventut desmotivada i no es pot seguir tenint els joves apartats, perquè d’aquesta manera i és com el PSOE ha anat fent, s’aconsegueix fins i tot avorrir els polítics i que no vagen a votar.

“SÚMATE AL CAMBIO” aquest és el lema que el PP ha triat per convèncer a la ciutadania perquè voten el seu partit. Ens parla de sumar-se al canvi un partit que repeteix per tercera vegada el candidat (Mariano Rajoy), que ja ha perdut les altres dues amb Zapatero; el canvi si no ho fan ells… Durant aquests dies González Pons deia “Nosaltres tenim la manera de com sortir de la crisi”; i ara li pregunte al Sr. Pons, per què no ho han proposat mentre estava el PSOE al govern? Sembla clar que el que ha fet el PP és no pensar tant en els 5 milions d’aturats i sí molt més en els beneficis del seu propi partit.

“PELEA POR LO QUE QUIERES” ara? Els ciutadans porten lluitant i barallant-se més de 8 anys pels interessos del poble espanyol. Ara és quan volen que el ciutadà continue lluitant i barallant pel que volen. Ara ja és tard.

COMPROMÍS-EQUO, pensarà pels ciutadans, lluitarà pel bé de la nostra terra i de les nostres comarques, per això és necessari que la veu del valencianisme estiga a Madrid. Per això, els joves lluitarem perquè així siga i tinguem el màxim de diputats per COMPROMIS-EQUO. Necessitem l’aire fresc a Madrid, ja.

 

 

Aitor Pla

Secretari local del BLOC JOVE d´Alcoi