Joan Baldoví

HEM FET HISTÒRIA!! Vam dir que estàvem a punt de tocar Madrid amb la punta dels dits i ara, per fi, anem a posar-hi els peus!

Hem aconseguit una veu valencianista que, de veritat, defensarà els nostres interessos. Però això no hagués estat possible sense la vostra ajuda, sense l’esforç de tots. Cadascú de vosaltres ha estat imprescindible en aquesta “batalla”. GRÀCIES ESPECIALS a tots i a totes les que van aconseguir sostenir el nacionalisme valencià en altres temps encara més difícils: sense ells no podríem celebrar hui aquest èxit.

Els resultats els podeu consultar ací

http://www.generales2011.mir.es/99CG/DCG1703900999_L1.htm?d=77

 

Els resultats a Alcoi han estat molt positius: al 2008 vam treure 706 vots i ahir ja en teníem 2.045! Vam multiplicar per tres el nostre suport electoral! Vam passar del 1,86% al 5,79%. En unes eleccions com aquestes, on no es vota tant les persones sinó la “marca” política, ha estat molt important aquest creixement, ja que ens ajuda a situar-nos com a una força política molt consolidada a la ciutat i a potenciar la nostra imatge com a partit de govern, de present i de futur!

Cal remarcar, a més, que a la nostra comarca, també hem augmentat en vots pràcticament a tots els pobles! És una bona demostració que anem eixamplant la nostra base i que ens reafermem com a una de les comarques clau per al BLOC-COMPROMÍS de tot el País!

Ara hem de continuar treballant dur i, com sempre, amb alegria i amb optimisme.

 

Els resultats els podeu consultar ací

http://www.generales2011.mir.es/99CG/DCG1703900999_L1.htm?d=77.

Una forta abraçada!!