El Vicealcalde i el Regidor d’Hisenda van donar a conèixer la proposta municipal

El Vicealcalde de l’Ajuntament d’Alcoi Rafa Carbonell i el Regidor d’Hisenda David Abad van assistir el passat dijous a la Cambra de Comerç d’Alcoi, per fer una exposició de la proposta de noves taxes davant els membres del plenari i socis d’aquest organisme econòmic.

(Us adjuntem dues imatges de la sessió.)

 

 

Abad va donar a conèixer les propostes municipals de cara a les noves taxes que recentment han estat aprovades al plenari municipal i que començaran a aplicar-se el proper any. El Regidor d’Hisenda va insistir en què els Pressupostos de 2012 encara estan pendents d’elaboració, i les aportacions i propostes que es realitzen des de la societat civil poden ser encara tingudes en compte a l’hora de la seua confecció, recordant la voluntat del Govern municipal d’obrir els Pressupostos a la participació ciutadana.

Els assistents van incidir especialment en la necessitat d’imposar una política d’austeritat a les despeses de l’Ajuntament, demanant un ús racional dels recursos i mesures que apunten a l’estalvi per a les arques municipals. En quant a les taxes, es van mostrar comprensius davant la complicada situació dels comptes de l’Ajuntament, però van insistir a demanar com a resposta a l’esforç de la ciutadania contenció de la despesa municipal.

(Us adjuntem dues imatges de la sessió.)

(Informació facilitada pel Servei de Premsa del Govern de l’Ajuntament d’Alcoi)