Conselleria fa efectiu el pagament pendent per la Mostra de Teatre

Només uns dies abans de Nadal la Conselleria de Cultura va fer efectiu el pagament d’un deute de 60.000 euros pendents des de la passada edició de la Mostra de Teatre d’Alcoi.


 

 

L’ajut, segons Anna Serrano, Regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi, ha arribat ja a les empreses amb les quals s’havien mantingut deutes per diverses tasques realitzades al llarg del certamen, gràcies a les gestions de l’Ajuntament i a la predisposició de la pròpia Conselleria, especialment de la Directora General de Patrimoni Cultural Marta Alonso, qui ha fet efectiu el pagament després del compromís que va adquirir amb l’Alcalde Toni Francés i la Regidora de Cultura Anna Serrano durant la reunió mantinguda fa unes setmanes a València, en la qual també es va tractar el futur del CADA.

 

La pròpia Anna Serrano s’ha congratulat per haver saldat el deute, i ha volgut agrair les gestions tant de l’actual Director General de l’IMPIVA i anterior Secretari de Cultura Rafa Miró, qui va concedir l’ajuda, com dels actuals responsables de Conselleria: “Ens preocupava que no s’arribara a fer efectiva l’ajuda, sobretot per a les empreses que tenien les seues factures per cobrar en uns moments tan complicats com els actuals. Però la Conselleria ha estat molt receptiva a les nostres peticions i, dins el termini en què ha estat possible, s’han pogut fer efectius els pagaments. En aquest sentit, creiem que és just agrair les gestions tant de Rafa Miró en el seu moment com de la Directora General de Patrimoni Cultural Marta Alonso”. Serrano també ha volgut especificar que l’ajuda corresponia a la passada edició de la Mostra, la de l’any 2011, i en cap cas hi ha deutes de l’edició de 2010, tal com ha aparegut a algun mitjà de comunicació.

D’altra banda, cal assenyalar que en aquella mateixa reunió en què es va tractar l’ajuda pendent i el futur del CADA, Ajuntament i responsables de la Conselleria també van acordar tornar a mantindre una reunió de treball en properes setmanes per tal d’ocupar-se de diferents projectes culturals a la ciutat, així com definir la col·laboració entre ambdues institucions per a la propera Mostra de Teatre.

 

(Informació facilitada pel Servei de Premsa del Govern de l’Ajuntament d’Alcoi)