És la primera d’una sèrie de xarrades sobre el tema als centres de majors

El Regidor d’Hisenda David Abad, la Regidora de Tercera Edat Sabina Gregorio i la Regidora de Benestar Social Aroa Mira han participat aquesta mateixa vesprada en una assemblea informativa al Centre de Majors d’Oliver sobre les taxes municipals per al 2012.

L’acte ha estat el primer d’una sèrie de xarrades informatives sobre aquest mateix tema que al llarg de les properes setmanes es portaran a terme als diferents centres de majors de la ciutat. Així, el dimecres 11 de gener a les 18 hores ha tingut lloc aquesta mateixa assemblea al Centre de Majors La Plaça; el dilluns 16, també a les 18 hores, se celebrarà al Centre de Majors Zona Nord; i finalment el dijous 19 el Centre de Majors Zona Alta acollirà la xarrada a les 12’45 hores.

Tal com explica la Regidora de Tercera Edat Sabina Gregorio, “a les reunions de coordinació de centres de Tercera Edat vam acordar que se celebraren aquestes assemblees. Tenen la mateixa estructura que la que es va celebrar ja al saló de plens de l’Ajuntament, i també a la Cambra de Comerç, i volem amb això promoure la transparència i la participació de la gent, perquè estan obertes a les preguntes i les aportacions dels assistents. Simplement volem oferir llum sobre la situació dels comptes municipals, explicant quines són les taxes que s’aplicaran el 2012 i per què s’ha decidit aplicar-les”.

Programa de Termalisme de l’IMSERSO

D’altra banda, la Regidora de Tercera Edat Sabina Gregorio ha informat de l’obertura del termini d’inscripció per al Programa de Termalisme Valencià 2012-2013 de l’IMSERSO, que permet als majors gaudir d’una estada a un centre balneari de la nostra autonomia amb unes condicions de transport molt flexibles i uns preus molt assequibles.

Enguany la Regidoria ha simplificat la tramitació per a l’accés a aquest programa, amb les sol·licituds disponibles ja a la seu de Serpis UDP. Les estades es divideixen en dos torns: un primer torn des del mes d’abril fins al mes d’agost de 2012, i un segon torn entre setembre i desembre, i de gener a abril de 2013. El termini per a formalitzar una estada en el primer torn està ja obert i acaba el 31 de gener, mentre que per a inscriure’s al segon torn el termini transcorrerà entre l’1 de febrer i el 30 de març. No obstant, cal assenyalar que el termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 20 de gener per als dos torns.

 

(Informació facilitada pel Servei de Premsa del Govern de l’Ajuntament d’Alcoi)