Tallers teòricopràctics de primers auxilis per als majors.

Els impartirà la pròpia Regidora de Tercera Edat Sabina Gregorio

La Regidora de la Tercera Edat, Sabina Gregorio, ha dissenyat un programa d’activitats de caràcter formatiu, cultural, divulgatiu i d’oci adreçat als majors, que es portarà a terme al llarg de l’any. La iniciativa sorgeix arran de la demanda formulada per les pròpies juntes directives dels centres de majors de la ciutat, i les diferents activitats es portaran a terme als centres d’Oliver, Zona Nord, La Plaça, Zona Alta, Batoi i Serpis UDP, podent inscriure’s totes les persones jubilades que ho desitgen, facen o no ús habitual d’aquests centres.

 

 

La primera de les activitats arrencarà el dimarts 17 de gener a les 18 hores al Centre de Majors de la Zona Nord, i consistirà a un taller teòricopràctic de Primers Auxilis que serà impartit per la pròpia Regidora de Tercera Edat Sabina Gregorio, metgessa de professió. La inscripció és gratuïta, i entre els assistents a totes les sessions que es realitzaran als centres de majors se sortejaran entrades per a diferents espectacles del Teatre Calderón. Concretament, els assistents a cada taller optaran a dues entrades per cadascun dels següents muntatges: ‘La Copla (que es posarà en escena el dia 21 de gener), ‘Sueños de Bollywood’ (28 de gener), ‘Muuuu! 2’ (29 de gener) i ‘Balagan’, del Cirque du Soleil (el 3 de febrer).

Pel que fa a la resta dels tallers que s’impartiran al llarg del mes, s’ha confirmat que el dimecres 18, també a les 18 hores, tindrà lloc al Centre de Majors La Plaça (al qual també podran assistir els majors de Zona Alta), i el 23 de gener, a les 17 hores, a la seu de Serpis UDP. L’última de les sessions tindrà lloc al Centre de Majors d’Oliver el dijous 26 de gener a les 18 hores. Per inscriure’s, només cal adreçar-se a la junta directiva de cada centre, i indicar l’assistència amb una antelació de fins a una hora abans de cada taller.

Tal com ha indicat la pròpia Regidora de Tercera Edat Sabina Gregorio, aquests cursos s’emmarquen dins “la voluntat de treball de la Regidoria per una integració activa dels nostres majors, oferint un ventall d’activitats que s’adapten a les necessitats que ells mateixos ens transmeten a les reunions de coordinació. Volem apropar la gent gran de tota la ciutat als centres de majors dels quals poden gaudir, i que tinguen al seu abast una programació d’activitats educatives, i també lúdiques. Alhora, i en concret amb aquest curs, creiem que és interessant aconseguir que augmente la seua capacitat de fer front a situacions complicades que se’ls poden presentar en el dia a dia. Volem dinamitzar aquest col·lectiu, amb activitats ajustades a les seues demandes, i a més amb un cost econòmic assumible tant per l’Ajuntament com per als propis majors, donada l’actual situació econòmica. I amb voluntat, imaginació i feina, es pot fer”.

 

(Informació facilitada pel Servei de Premsa del Govern de l’Ajuntament d’Alcoi)

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *