Per què?

Article d’opinió d’Aitor Pla, del BLOC-Jove, publicat a la premsa

Cada dia que passa em pregunte més per què? Si vas de quan en quan a centres de salut, a centres educatius, a centres de malalts mentals, etc., hi ha alguna cosa que tenen en comú: els deutes que acumulen perquè Conselleria no els paga des de fa mes d’un any. I sí, em pregunte per què el Govern Valencià s’ha gastat els diners dels ciutadans sí, els de tots nosaltres, en grans esdeveniments? (La Formula1 per posar algun exemple) Per què amb els nostres diners i el dels valencians s’ha fet el que els ha donat la gana i no allò vertaderament important?

 

 

Un dret que tenim tots els joves és el de rebre una formació i uns estudis en bones condicions, i sembla ser que el govern de la Generalitat, no ho té tan clar. I és cert que no ho té tan clar, ja que són nombrosos els centres educatius que no poden pagar la llum, aigua, gas… i molts alumnes passen penúries perquè no tenen calefacció. A Alcoi també hi ha alguns: Andreu Sempere, Pare Vitòria, La Salle, Cotes Baixes… Nombrosos instituts que no poden pagar pels deutes de la Generalitat. Són més importants per a ells els grans esdeveniments, i no pagar a centres de salut com AFIEM, A.I.N…? Pareix ser que sí.

Per què el Govern Valencià no mostra els seus comptes? Per què no és transparent? Ara, que vagen en compte perquè si no són més cauts i més austers, ho hauran de pagar amb la presó. Segons el Ministre d’Hisenda, mig govern Valencià estaria ja a la presó.

Una cosa tinc clara, el BLOC-COMPROMIS ens diferenciem del PP i PSOE pel que fa a la participació de tots els ciutadans. El BLOC JOVE, el proper 18 de febrer, celebrarà el seu Congrés i ha convidat a tots els militants i simpatitzants, i a més ha convidat als ciutadans a participar-hi… El PSOE celebrarà el cap de setmana vinent el seu Congrés i no poden anar tots els militants ni simpatitzants, solament podran anar els delegats de cada ciutat, com a màxim tres. I en el PP més del mateix, de fet ni s’assabenten quan són els Congressos. I això és pensar en els ciutadans, i que els ciutadans comencen a creure en la política? crec que malament van. Ben al contrari, des del BLOC-COMPROMIS sí que pensem en cadascun d’ells, de fet, els convidem al Congrés.

Tornant al principi per fer memòria, també inste al govern del PP que responga les següents preguntes: Per què el Govern del PP prefereix retallar en Sanitat i no llevar la Fòrmula1? Per què el Govern Valencià s’ha gastat els diners de tots els ciutadans en grans esdeveniments? Per què el Govern Valencià no mostra els seus comptes?

Bé, si fan el mateix que als instituts, als centres de salut…, que és no tenir valentia i pagar d’una vegada, pense que em quedaré sense saber les respostes. Això sí, no perdré l’esperança.

Aitor Pla

Secretari local del BLOC JOVE Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *