La Regidora de Cultura Anna Serrano ho anuncia en roda de premsa

[[ Alcoi acollirà el segon concert de la gira de Joan Manuel Serrat i Joaquín Sabina ‘Dos pájaros contraatacan’,l’espectacle conjunt que ja en la seua primera edició va despertar una multitudinària resposta de públic i excel·lents crítiques, les quals s’han repetit als concerts que ja han oferit els darrers mesos a territori llatinoamericà.

Enllaç al vídeo íntegre de la roda de premsa

 

 

El Camp 3 del Poliesportiu Francisco Laporta acollirà el dia 1 de juliol l’actuació, una cita que serà molt més que un simple concert, ja que només incloure’s l’actuació a la pàgina web de la gira, ha aixecat una gran expectació en tant que serà una de les escasses ocasions d’assistir a l’espectacle en tot el llevant peninsular. Per això, la Regidoria de Cultura ja treballa per aconseguir que siga una cita multitudinària que de ben segur que atraurà a la ciutat a milers de visitants, la qual cosa beneficiarà a més a tots els sectors econòmics locals, especialment el comerç i l’hostaleria.

La Regidora de Cultura Anna Serrano ha destacat que és tot un privilegi per a la ciutat acollir un esdeveniment d’aquestes característiques: “És un gran plaer i una gran satisfacció anunciar que Alcoi serà la segona parada d’aquesta gira, ja que per als alcoians sempre ha estat un goig acollir un concert de Joan Manuel Serrat, i encara més si en aquesta ocasió vindrà amb Joaquín Sabina. El concert és tot un fenomen mediàtic d’àmbit internacional, i per això podem ja dir que serà més que un simple event musical: es tracta de tot un esdeveniment que ens projectarà més enllà de les nostres comarques, i que ens situa a la primera fila de l’àmbit musical, artístic i cultural del territori autonòmic. Pensem, a més, que és una ocasió excel·lent per a la promoció de la ciutat, tant des del punt de vista econòmic com turístic. Volem obrir la ciutat a tots aquells visitants que, aprofitant que assisteixen al concert, coneguen la nostra oferta comercial, cultural i turística. I això es produirà, a més, coincidint amb el 70 aniversari del naixement d’Ovidi Montllor, en el marc d’una sèrie d’activitats i iniciatives en honor a la memòria del nostre Ovidi”. ]]

 

(Nota de premsa facilitada pel Servei de Premsa del Govern de l’Ajuntament d’Alcoi)

 

(Vídeo de la roda de premsa de Bloc- Compromís d’Alcoi)