Presentat ahir en roda de premsa a l’Ajuntament

La Sala de Comissions s’ha quedat xicoteta amb la nombrosa assistència dels mitjans de comunicació que s’han interessat en seguir la presentació, el matí del divendres, del Pla Integral de Política Industrial per part del Govern d’Alcoi.

L’Alcalde Toni Francés, el Vicealcalde Rafa Carbonell, el segon Tinent d’Alcalde Paco Agulló i el Director de Dinamització econòmica Màrius Ivorra, han exposat els punts bàsics d’aquest Pla que, en paraules de l’Alcalde, “dinamitzarà econòmicament Alcoi per generar oportunitats de negoci i per recuperar el liderat industrial que s’havia perdut als últims anys”.

La roda de premsa ha acabat amb les contestacions a les preguntes del periodistes presents. Podeu vore tota la roda de premsa als següents enllaços: RP1 + RP2.

 

 

Per la seua banda, el Vicealcalde Rafa Carbonell ha destacat que “aquest Pla no sols marca el full de ruta per a la indústria en aquesta ciutat, sinó que posa les bases per l’Alcoi del futur, per la comarca del futur”. A més, el Regidor de treball, Empresa, Universitat i Comerç ha recordat que Alcoi ha patit la recessió econòmica global més profundament perquè ja es venia d’una situació prèvia de crisi, afegint que lluny de enfonsar-nos “ens dóna l’oportunitat de reinventar-nos”.

La exposició de Rafa Carbonell sobre el Pla ha girat al voltant de unes idees ben clares:

· està elaborat participativament i amb el consens del conjunt d’agents socials i econòmics de la ciutat. “Onze anys de debats estèrils ens han dut a la situació actual: per això, entre tots decidirem on, com i què és millor per Alcoi”.

· demana la responsabilitat de l’oposició, perquè no és sols la idea d’un Govern, sinó el progrés de la ciutat als propers anys.

· aquest és un Govern de fiar, perquè ja va anunciar de bon principi que faria aquesta proposta i, després de mesos de feina intensa, l’ha presentat davant els alcoians.

17.000 persones van demanar amb el seu vot un canvi de Govern per liderar un canvi a la ciutat i açò és el que s’ha fet. “Un Govern que escolta més que parla, que treballa més que parla”, valorant la tasca de hui respecte a temps passats.

Les paraules de Paco Agulló reafirmaven aquestes paraules, recalcant la importància que tindrà aquest Pla, no sols per Alcoi, sinó per les comarques i la Mancomunitat.

La roda de premsa ha acabat amb les contestacions a les preguntes del periodistes presents. Podeu vore tota la roda de premsa als següents enllaços: RP1 + RP2.