Els participants han pogut gaudir d’una jornada de convivència esportiva

Aquesta setmana, aprofitant les vacances escolars, s’ha celebrat al Poliesportiu Francisco Laporta la segona edició de les Epiolimpiades, organitzades pel Centre d’Esports. Es tracta d’una iniciativa que ja es va posar en marxa durant les pasades vacances de Nadal, i que consisteix a facilitar als xiquets i xiquetes de l’Escola Poliesportiva d’Iniciacio (EPI) la pràctica de les diferents modalitats que han anat veient durant el curs per gaudint a més d’una jornada d’intercanvi escolar.

 

 

En aquesta segona edició, els més de quaranta participants han tingut oportunitat de practicar el judo, la gimnàstica artística, els escacs i el tennis taula. El funcionament de l’activitat ha estat el de la creació d’un circuit per a que els xiquets i xiquetes, en grups de 10-15 participants, practicaren durant 40 minuts cadascuna de les modalitats amb la coordinació i la supervisió d’estudiants d’Educació Física que es presten voluntàriament a col·laborar. A més, els assistents van tindre a la seua disposició un esmorzar, gentilesa de l’empresa Eroski, com a obsequi per l’assistència.

Els responsables del Centre d’Esports, amb el seu Director Alberto Vidal al capdavant, anuncien que pròximament hi haurà una tercera Epiolimpiada: “Creiem que és la forma més entretinguda, pedagògica i educativa per a fomentar entre els xiquets i xiquetes la iniciació en l’esport. Alhora, continuem oferint visibilitat a les diferents modalitats esportives de la ciutat. Estem molt agraïts als voluntaris que ens han ajudat a coordinar l’activitat, i sobretot als propis clubs: Judo Club Alcoi, Club Gimnàstica El Pastoret, Club Gimnàstica Alcoi i Club Ajedrez Alcoy. I ja estem preparant la propera edició, que comptarà amb hoquei patins, gimnàstica rítmica i tennis”.

 

(Informació facilitada pel Servei de Premsa del Govern d’Alcoi)