El nombre de viatges ha crescut quasi un 30% en comparació amb el mateix període del curs passat

La nova gestió del Servei de Transport Universitari a càrrec de la Regidora de Joventut de l’Ajuntament d’Alcoi, Sabina Gregorio, està donant els seus fruits, tal com es pot corroborar amb les xifres d’ús del servei. Aquest és el primer curs en què el nou servei s’ha posat en funcionament, i ja ha hagut un increment del nombre d’usuaris del 15%.

 

 

Totes les xifres que està oferint el nou servei, des que es va posar en marxa el passat mes d’octubre, estan servint per corregir el deteriorament que havia patit el STU durant els últims anys. Des que es van solucionar els entrebancs sorgits durant l’anterior etapa, el servei ha experimentat una notable millora que s’està traduint en bons resultats: els usuaris han augmentat un 15%, cinc mesos abans que finalitze el curs escolar; el nombre absolut de bons venuts ja s’aproxima al de tot el curs anterior (75.605 el curs 2010/11 per 73.048 que duem en el curs 2011/12); increment del nombre de viatges del 29% si comparem amb el mateix període del curs passat; augment de la venda de viatges per usuari del 13%…

Tal com ha explicat la Regidora de Joventut Sabina Gregorio, aquestes dades s’expliquen “per una banda per la situació econòmica, i el canvi de model d’estudiant que fa ús del servei, ja que hem detectat que augmenta el nombre d’estudiants que van i tornen des d’Alcoi, en lloc de quedar-se en pisos. Però també s’han d’atribuir a les millores en el servei, tal i com se’ns transmet mitjançant l’adreça de correu electrònic específica que la Regidoria ha posat a l’abast dels usuaris, on poden formular els seus suggeriments i reclamacions. Estem satisfets dels resultats, i seguirem treballant per què els estudiants disposen del millor servei per a les seues necessitats”.

 

(Informació facilitada pel Servei de Premsa del Govern d’Alcoi)