Enllaç a les intervencions del Bloc- Compromís i fotos de diversos actes

Com venim fent des de què el Bloc- Compromís d’Alcoi forma part del Govern d’aquesta ciutat, us oferim la possibilitat de seguir les intervencions dels nostres regidors a les sessions que, cada últim dimecres de mes, se celebren al Saló de Plens de l’Ajuntament.

 

 

Les intervencions del Bloc- Compromís al mes de març van tractar sobre els horaris a les biblioteques municipals, responent Anna Serrano, regidora de Cultura, una moció presentada per UPyD i defensada pel PP (I) i (II); David Abad, regidor d’Hisenda, respon una pregunta de l’oposició envers la transformació del C.D. Alcoyano en Societat Anònima Esportiva (I); la resposta de Paco Blay, regidor d’Espais Comuns i Qualitat Urbana, a una pregunta de Castañer respecte el tall a Algessares per l’esllavissada dels terrenys sota el carrer d’accés (I) i (II); el Vicealcalde i regidor d’Esports, Rafel Carbonell, respon afirmativament al prec de l’oposició en la que demana una possible compensació a les entitats esportives (I); i el debat entre Rafa Sanus i David Abad, regidor d’Hisenda, pels pressupostos municipals (I) .

La coincidència de les Festes de Sant Jordi amb la data prevista pel Ple del mes d’abril va fer avançar al dimecres anterior la celebració de la sessió. En aquesta ocasió, el Ple va ser inusualment curt però hi podem destacar la intervenció del regidor delegat de Festes, a càrrec dels socis de Govern, explicant el canvi d’ubicació del Sound Jordi (I) i la resposta de David Abad, regidor d’Hisenda, a una pregunta de l’oposició sobre els deutes (I).

Us adjunte l’enllaç a les fotos amb la nostra presència a la Vaga General del 23 de març (I) i al recent Homenatge a Joan Valls l’u de maig (II). Esperem que tot siga del vostre interès. Si us cal més informació dels Plens o teniu cap suggeriment sobre la comunicació d’aquestes dades, més avall teniu telèfons per fer-nos-ho saber.

Joan Lluís Santamaria

Secretari de Comunicació