David Abad: “El nostre grup entén que no cal fer una expedició nombrosa per acudir a Fitur, atesa a situació econòmica de l’Ajuntament d’Alcoi i el model de l’estand”.

El regidor del BLOC-Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, David Abad, ha informat que el seu grup considera que no cal una expedició alcoiana nombrosa a la inauguració de Fitur, i que per això no assistiran, tot i que entén que Alcoi ha d’estar present en un esdeveniment d’aquestes característiques per promocionar el turisme a la nostra ciutat.

Declaració en àudio.

El regidor nacionalista ha explicat que: “el desplaçament d’una expedició nombrosa no és necessari, atesa la situació econòmica de les arques municipals. Potser és suficient la presència de l’alcalde, la regidora de Turisme i una tècnica, tenint en compte el format de la fira. És per això que des del Bloc-Compromís hem declinat amablement la invitació a assistir-hi per no augmentar encara més les despeses que generen el viatge, l’allotjament i les dietes”.

Abad expressa, tanmateix, que les condicions en què participa Alcoi a l’estand de Costa Blanca, un espai que s’ha de compartir amb altres municipis de la província d’Alacant, no són les més adequades per a les possibilitats turístiques de la nostra ciutat. “Gaudir de poc espai i temps per a mostrar l’oferta variada i rica d’Alcoi als professionals de l’àmbit turístic és un entrebanc important que caldria que els promotors revisaren”—conclou el regidor.

David Abad, regidor del BLOC-Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi.

Declaració en àudio