El BLOC-Compromís, demana, una volta més, la puntuació detallada de l’expedient de contractació del PGOU i exigeix transparència per part del govern municipal.

Des del grup municipal nacionalista consideren inaudit que el govern municipal estiga des de fa mes i mig passant-los en raons. Segons David Abad “de cara a l’opinió pública insisteixen que està tot clar, que tot és transparent i que tota la documentació està al nostre abast, però no és veritat. Ahir mateix vam poder comprovar que en l’expedient no s’ha incorporat el detall del 85% de les puntuacions en el concurs del PGOU que vam sol·licitar en el Ple del mes passat. Encara no se’ns ha facilitat cap documentació que explique d’on ixen les puntuacions finals de cada apartat, ni la taula excell d’on ix puntuació per valoració econòmica.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací

El BLOC-Compromís insisteix que tot elprocés s’ha revestit de falsa transparència. En resum “És difícilment creïble per a la ciutadania que per una part el govern municipal presumisca de transparència i per una altra no ens facilite la informació que ja fa temps que reclamem. Si a nosaltres ens posen tantes pegues, que faran amb un ciutadà que els demane explicacions?” —declara Abad.

Des del 31 de gener fins ara, el BLOC-Compromís ha sol·licitat en nombroses ocasions informació sobre el procés d’adjudicació de l’equip redactor del PGOU. “Els resultats, però, no han estat gens satisfactoris si tenim en compte que a fi d’aclarir-ne alguns aspectes hem fet vàries sol·licituds per Registre; hem anat a consultar la documentació que consta en l’expedient 4 o 5 voltes; i en el Ple del passat 25 de febrer. I així ho hem manifestat als mitjans de comunicació en 6 ocasions”—acaba Abad.

David Abad, regidor del BLOC-Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi.