David Abad: “No entenem com el govern municipal no ha intentat solucionar un problema que ja es va patir l’any passat.”

El Grup Municipal de Compromís ha lamentat la falta de previsió del Govern Municipal en el col·lapse de la xarxa de telefonia mòbil que es va produir en Festes, i que va afectar principalment al Centre de la ciutat, donada la gran quantitat de persones que assistia als esdeveniments i que intentava comunicar-se amb els amics o enviar fotos o comentaris a les xarxes socials.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

 

En paraules del regidor de Compromís: “Les festes de Moros i Cristians d’Alcoi són d’Interés Turístic Internacional i és bo que tinguen la projecció que els pertoca. En una època en què les noves tecnologies tenen una importància cabdal, i que cada volta hi ha més usuaris de mòbils i de xarxes socials, l’Ajuntament ha de garantir els serveis a la usuaris en les condicions més òptimes. Perquè en el fons el beneficiat que la xarxa mòbil funcione és la pròpia Festa i la ciutat. Els mateixos assistents li fan una difusió exponencial per tot el món transmetent en directe el que està passant a través de les xarxes socials”

Segons David Abad: “L’any passat ja es va patir, fins i tot es va arribar a dir que el president de la Generalitat portava un inhibidor de freqüència, cosa que no era certa. I enguany també, sobretot el Dia de les Entrades, resultava complicat parlar pel mòbil i quasi impossible navegar per les xarxes socials”.

El regidor de Compromís considera necessari que el Govern Municipal exigisca o negocie amb les operadores de telefonia mòbil que posen tots els recursos a l’abast perquè els usuaris de xarxes socials a través de telefonia mòbil puguen retransmetre tot el que està passant als carrers d’Alcoi. Així es fa ja a les zones de platja en els mesos d’estiu, en els grans esdeveniments esportius o en altres festes com els “sant fermins” de Pamplona o en Sevilla on s’acumula gran quantitat de persones.

 

David Abad, regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi