Anna Serrano: “No es pot consentir que després de tant de temps la Conselleria d’Educació continue sense assumir cap compromís per a l’inici de les obres de l’IES Andreu Sempere, tot i estar aprovat el projecte. ”

A mitjan de gener Josep M. Panyella, diputat Compromís a les Corts Valencianes, va visitar Alcoi i algunes poblacions de la comarca per conéixer de primera mà les necessitats més urgents en matèria d’infraestructures educatives.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací. 

 “Des del grup municipal de Compromís li vam traslladar la nostra preocupació pel retard en les obres d’ampliació i remodelació de l’IES Andreu Sempere d’Alcoi i el nostre diputat es va comprometre a preguntar-ho a la consellera”.

Han hagut de passar més de tres mesos perquè la consellera d’Educació responga al diputat Panyella que s’estan estudiant les necessitats d’adequació i ampliació dels centres a fi de prioritzar les actuacions, segons la disponibilitat pressupostària. “Que és el mateix que no dir res ni comprometre’s a res—puntualitza la regidora.

Anna Serrano recorda que: “fa més de dos anys que es va aprovar un projecte d’ampliació i  remodelació de l’institut per valor de més de 5 milions d’euros, i que la previsió inicial era que en 24 mesos estaria enllestida l’obra de millora, que té per objectiu dotar el centre del material tecnològic necessari i augmentar el nombre d’aules; a més de resoldre els problemes en el desaigüe, les canonades i la xarxa elèctrica”.

La regidora expressa que: “des de Compromís lamentem que el projecte d’ampliació de l’IES Andreu Sempere estiga paralitzat i que la Conselleria no aporte-hi cap solució. De fet, fa més d’una dècada que l’institut està reivindicant aquestes obres, la Conselleria ho ha anunciat en diverses ocasions, però la realitat és que ni s’ha fet res ni hi ha cap previsió segons es desprén de la resposta de la consellera d’Educació”.

“El govern valencià del PP no té entre les seues prioritats invertir en educació pública. Recordem que en el pressupost d’enguany han destinat la quantitat irrisòria de 10 milions d’euros, i  que Compromís va presentar esmenes als pressupostot de 2013 quantificades en uns 150 milions, cap de les quals no va ser acceptada pel PP.” —conclou Serrano.

Anna Serrano, regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi