Paco Blay: “Malgrat que algunes mesures semblaren correctes, potser caldrà millorar en el futur algunes de les mesures preses. Per això demanem una valoració del govern.”

El Grup Municipal de Compromís demanarà al govern que faça una valoració de les mesures que s’han pres en festes sobre el trànsit i els itineraris dels autobusos, detallant quines han funcionat bé i quines es poden millorar en propers exercicis, així com els problemes que hi ha hagut de circulació en algun punts concrets.

La petició ve motivada perquè, segons el regidor Blay, aquestes Festes passades de Sant Jordi  s’han introduït algunes novetats en la reestructuració del trànsit, sobretot pel que fa als itineraris d’algunes línies dels autobusos urbans, alguns dels quals han hagut d’utilitzar el Rebolcat per a cobrir uns desplaçaments de viatgers cap el Centre.

 Declaració en àudio-mp3: punxeu ací. 

 Una novetat d’enguany ha estat prohibir l’accés dels cotxes al Centre, i posar a disposició dels visitants autobusos que els desplaçaven fins a la zona festera. Precisament aquesta avinentesa ha motivat, que, segons el regidor de Compromís,  “en algunes parades, sobretot les que arreplegaven els passatgers que havien deixat el cotxe al Poliesportiu Francisco Laporta, hi havia cues inusitades d’usuaris esperant, que de segur que desbordaven la capacitat d’un sol autobús”.

Acaba la seua nota Paco Blay recordant que, “al mateix Rebolcat —que és de doble direcció— era molt difícil que es pogueren creuar dos vehicles per la forma en què havien aparcat els cotxes a la vora de la carretera, i caldria anar amb compte amb aquests temes i no deixar res a la improvisació”.

Paco Blay, regidor del BLOC-Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi.