Paco Blay: “Ens hem assabentat per la premsa de la decisió del govern, en un tema tan important per a la nostra ciutat”.

 El regidor de Compromís, Paco Blay, ha explicat que el govern municipal durà al Ple la presentació d’un contenciós contra la Generalitat sense haver consultat ni dialogat amb els grups de l’oposició. 

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací. 

“No compartim l’actitud de prepotència del govern perquè si la presentació del contenciós ha de ser aprovada en sessió plenària per majoria absoluta, no es pot actuar com si s’estiguera governant en majoria absoluta”—puntualitza Blay.

 El regidor nacionalista considera que: “El govern ho hauria d’haver consensuat amb Compromís, ja que el nostre grup sempre ha manifestat no estar d’acord amb la ubicació del projecte de la Española a la Canal, si els informes finals no justifiquen el contrari”.

Aquest contenciós s’interposa contra l’acord de la Generalitat d’excloure l’Ajuntament d’Alcoi en el procés de l’ATE de La Española. “Però des de Compromís preferim estudiar els possibles efectes d’una decisió d’aquesta magnitud, i si és el procediment més adequat per a resoldre el problema. Per això ens hem abstingut en la Comissió Informativa per a estudiar-ho amb més deteniment abans del Ple i veure’n els possibles efectes col·laterals —conclou Paco Blay. 

Paco Blay, regidor del BLOC-Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi.