A partir de les 12 de la nit comença la campanya per a les Eleccions al Parlament Europeu i Compromís ha triat el Parterre (Pl. Pintor Gisbert) per a enganxar el seu primer cartell.

David Abad explica que: “Compromís es presenta a les Eleccions al Parlament Europeu en la coalició #Primavera Europea. I ens sentim molt satisfets que siga precisament Jordi Sebastià, el nostre candidat, qui encapçale la llista. Una persona amb experiència en la gestió política, ja que fins ara ha estat alcalde de Burjassot. ”.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

 

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi ha manifestat que: “Aquest és per a nosaltres un moment històric perquè estem convençuts que #Primavera Europea serà la coalició que farà possible que per primera volta es defensen a Europa els drets dels valencians, que se senta la nostra veu a Brussel·les”.

Anna Climent, regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, també forma part de la llista de #Primavera Europea i remarca que: “ara caldrà treballar de valent i animar la gent perquè no es queden a casa, perquè participen en les Eleccions al Parlament Europeu. Perquè nosaltres, des de #Primavera Europea, farem la nostra aportació per a construir l’Europa de les Persones, una política al servei de la gent, i no de la banca ni dels mercats”.

 

David Abad, Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi