Anit a les 12 començava oficialment la campanya electoral de les europees i un grup de militants i regidors de Compromís s’estrenaven enganxant els primers cartells de #Primavera Europea al Parterre.

Recordem que a les eleccions del 25 de maig al Parlament Europeu, Compromís es presenta en la coalició #Primavera Europea, juntament amb Equo, la Chunta Aragonesista i la plataforma PARTICIPA i altres.

David Abad assegura que: “ A través de la coalició electoral #Primavera Europea, que lidera Compromís, el País Valencià tindrà veu al Parlament Europeu. És més, durant aquests dies treballarem amb el convenciment que el nostre candidat, Jordi Sebastià, és tota una garantia per portar els valors de Compromís a Europa”.

Per la seua banda Anna Climent, candidata en les llistes per Alacant, afronta aquesta campanya amb il·lusió i anuncia que: “Durant dues setmanes eixirem al carrer per a explicar les nostres propostes, com fem dia a dia, parlant amb les persones i escoltant-les. Perquè és la nostra responsabilitat dur les inquietuds de la ciutadania a les institucions on estem presents, i ara també al Parlament Europeu.” 

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

David Abad, Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi