David Abad, regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, demana al regidor de Medi Ambient que faça les gestions oportunes perquè l’empresa que fa el servei de la Brossa netege els contenidors.

Hem rebut queixes d’alguns veïns, que asseguren que els contenidors no es netegen mai i que ara, especialment a causa de les altes temperatures, fan una olor molt desagradable, sobretot perquè estan molt bruts, però també perquè algunes persones no s’acostumen a tirar la brossa en l’horari estipulat. I això caldria recordar-ho als veïns en una campanya informativa ” —declara Abad.

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací. 

 El regidor recorda que: “el servei de Recollida de Brossa fa més de dos anys que ha caducat i que estan pendents que isca el nou concurs. “Fa molts mesos que van prometre que era qüestió de setmanes, però al pas que anem potser s’acabarà la legislatura i no ho hauran resolt.”

Abad recorda que la brossa és un servei que afecta a tot el món i pel qual l’Ajuntament paga molts diners: Entre brossa i neteja viària s’emporten el 18% del Pressupost Municipal, és a dir una quarta part i si el contracte vigent no és l’adequat per solucionar les queixes dels veïns és molt important renovar el servei”.

 

David Abad, Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi