La regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, Anna Climent, ha anunciat que el seu grup proposarà al Ple, una concentració, el proper dia 9 de setembre, per a exigir al govern de l’Estat que incremente el nombre d’acollida de refugiats.

Volem que Alcoi se sume a la iniciativa de ciutats-refugi, però també cal que exigim a l’Estat que el nombre d’acollida de refugiats siga major, i ho hem de fer amb contundència, per això proposem aquesta concentració que també es farà el dia 9 en altres poblacions com València… afirma la regidora.

Climent continua, “en altres conflictes bèl·lics ja fa anys, l’Estat Espanyol va admetre refugiats i no es va generar tanta polèmica com ara passa amb els refugiats de Síria i altres països”. Conclou la regidora sobre el compromís moral front a aquest conflicte: “No podem romandre impassius, la nostra condició d’éssers humans ens obliga a ser solidaris amb ells acollint-los com en algun moment nosaltres també hem hagut de ser refugiats fugint de guerres pròpies”.