El Conseller d’Educació, Cultura, Esports i Innovació, Vicent Marzà, va mantenir ahir una reunió de treball amb els càrrecs públics de Compromís a les Comarques Centrals. A la reunió que es va dur a terme a Agullent i a la què van acudir els 3 Regidors d’Alcoi i Rosanna Valls, membre de l’Executiva Local, Marzà va poder explicar les diferents accions que la Conselleria ha posat en marxa durant els dos mesos des de que va accedir al càrrec, com les mesures concretes per a minimitzar la LOMQE, el pla #XarxaLlibres per a crear un banc de llibres públic o les proves experimentals per aconseguir la gratuïtat de l’educació infantil de 0-3 anys.

El portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi, David Abad, ha fet una valoració molt positiva de la reunió, “la comunicació directa i personal amb els Consellers és important per poder prestar el servei adequat a les ciutadanes i ciutadans des dels ajuntaments. S’han fet més accions en 2 mesos que en 20 anys i del PP hi ha molta faena a fer i molta limitació pressupostària pel finançament autonòmic”.

El Conseller va explicar que la conselleria ha reobert 17 unitats amb el pressupost heretat del Partit Popular, i que l’anterior govern va suprimir amb l’excusa dels criteris econòmics, “hem demostrat que és una qüestió de prioritats i no econòmica”, va afirmar Marzà.

La reunió va servir per establir una comunicació directa amb la conselleria, així com per a tindre arguments per defensar les polítiques dutes a terme per la conselleria”, conclou el portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi.