David Abad, portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi afirma indignat que“Totes les alcoianes i alcoians hem pogut veure estos dies com l’empresa de la ORA ha repintat les zones blaves de la ciutat, just després que des de Compromís Alcoi denunciarem els incompliments sistemàtics del seu contracte”.
Per això el regidor indica que Compromís demanarà al pròxim Ple que l’Ajuntament d’Alcoi inicie un expedient per tal de rescindir el contracte a l’empresa concessionària per incompliment de contracte.
El portaveu de Compromís recorda que el contracte diu que el concessionari ha de «repintar todas las zonas de estacionamiento entre el 15 de Junio y el 1 de Septiembre». El passat 22 d’octubre Compromís denunciava reiterats incompliments, “i hem vist amb indignació, com després de la nostra denúncia han començat els pintors. Si alguna cosa manifesta és que l’Ajuntament no controla que els concessionaris complisquen el contracte, perquè hi ha més coses que s’incompleixen.”
Des de Compromís Alcoi recorden que entre les millores que va aportar l’empresa concessionària i que li van puntuar per a obtindre l’adjudicació s’expressa que una de les aplicacions que posaran al servei de l’Ajuntament calcula l’índex de rotació dels vehicles, altres incompliments:auditories externes APPLUS, aplicacions informàtiques per control des de l’ajuntament, atenció presencial en oficina oberta al públic, pàgina web, etc.
El portaveu de Compromís indica que “l’obligació del govern és la de controlar aquest tipus de concessions, que costen diners a les ciutadanes i ciutadans“. Recorda Abad que l’empresa de la ORA es va endur 295.000 € de recaptació, dels quals sols el 25% són per a l’Ajuntament.

David Abad, Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.