El Regidor i Portaveu de Compromís a Alcoi, David Abad, ha presentat unes preguntes i un prec al Ple del pròxim dilluns dia 25 a partir de les notícies aparegudes en premsa sobre el Pla de Reindustrialització.
El Regidor de Compromís manifesta que estan enterant-se per la premsa de la intenció de l’autoanomenada Plataforma per la Reindustrialització d’elaborar un Pla pilot per recuperar la indústria de les nostres comarques. Sembla que aquesta Plataforma compta amb els alcaldes dels Ajuntaments d’Alcoi, Ibi i Ontinyent i algunes entitats empresarials comarcals.
Abad manifesta que “és evident que la coordinació de diferents ajuntaments i entitats permet fer un pla més seriós en un tema tan important, però no podem oblidar els organismes que estem revitalitzant: Cambra de Comerç amb la nova legislació que hi ha damunt la taula, Consorci de Comarques Centrals que va a revitalitzar-se, etc.”
El Portaveu indica a més que “és lògic que per poder assumir els diners que la Conselleria d’Economia Sostenible de Rafa Climent aportarà per a la reindustrialització facen falta projectes coordinats, però quant més ambiciosos siguen millor.”
Finalitza Abad “demanarem al govern municipal que mantinga informat al detall tant als partits de l’oposició com a les poblacions de la Mancomunitat de tot el que es treballe en esta línia. S’ha parlat ja d’un informe que està redactat i que es presentarà el dia 3. La recuperació de la indústria és un tema d’una importància suprema per al futur de la nostra ciutat i cal que sumem propostes i esforços per fer-ho factible”.

David Abad, Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací