L’ajuntament d’Alcoi ha perdut novament una oportunitat d’ajudar als alcoians, esta vegada el govern local amb la seua falta de diligència perjudica un col·lectiu tant vulnerable com els aturats de llarga duració.

Per la indiferència i la falta de planificació del govern socialista, els aturats d’Alcoi s’han quedat sense la possibilitat de realitzar tallers ocupacionals, tallers necessaris per reincorporar als aturats al sistema laboral.

Segons Ivorra: “hem perdut els tallers i els diners per la incapacitat i la falta de diligència del govern del PSOE, de Toni Francés . Esta vegada no ens hem quedat fora per que no han puntuat bé –els 5 punts en el DUSI – com deia el regidor Gomicia, hem perdut la possibilitat de rebre les ajudes per als aturats per que l’ajuntament d’Alcoi no ha volgut acreditar-s

Després d’uns anys avisant la Generalitat al govern local que no complia la normativa finalment ens han fet fora, «les sol·licituds de tallers no s’han admés a tràmit per no estar acreditats» ha estat la resposta de la Generalitat.

Acaba Ivorra dient:”Demanem al govern local, al Sr Toni Francés, diligència i responsabilitat amb els alcoians, menys vendre fum i imatge i més treballar pels alcoians”

Declaració en àudio-mp3: punxeu ací.

Màrius Ivorra
Pròxim regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi