Compromís denuncia l’abandonament per part de l’ajuntament, una vegada més, d’infraestructures de titularitat municipal.

En aquest cas és el camí municipal que dóna accés als habitatges de Barxell, que és per on va el traçat de la canalització d’aigua potable des de la Font de Barxell fins el depòsit de Batoi.

Màrius Ivorra, regidor i portaveu de Compromís ha mantingut converses amb veïns de la zona per a informar-se del problema i poder fer gestions per a resoldre’l: “El camí és de titularitat municipal des de fa anys, i els veïns han estat fent el manteniment de la seua butxaca, però aquest últim hivern l’oratge ha malbaratat considerablement el camí, fins i tot han arribat a patir inundacions que l’han fet inutilitzable” trasllada el portaveu.

Ivorra continua: «Els veïns van transmetre a l’ajuntament les seues inquietuds per l’estat del camí, però ha passat el temps i les promeses no han estat complides. Ja estem acostumats a la falta de manteniment al qual el Govern del Francès està sotmetent a la ciutat, i que des de fa temps a Compromís ho estem denunciant. Aquesta falta de manteniment fa que els alcoians ho tinga’m cada dia més complicat per a poder viure, treballar o gaudir del temps d’oci a la nostra ciutat»

Màrius Ivorra Torregrosa
Regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi