«Ivorra trasllada temes de medi ambient a la Consellera Elena Cebrián»

El passat dijous la consellera d’Agricultura, medi ambient, canvi climàtic i desenvolupament rural i el regidor i portaveu Màrius Ivorra van tindre una reunió de treball per a tractar alguns temes de calat per a la nostra ciutat.

«La consellera ens va fer saber el seu interés per reunir-se amb nosaltres en diverses conversacions telefòniques mantingudes anteriorment» comenta Ivorra, «hem aprofitat per a saber de primera mà com estan els temes que interessen a tots els alcoians i a la comarca».

«A la reunió s’han comentat temes com la prevenció d’incendis als nostres parcs naturals, o la retirada de les branques i arbres caiguts pels temporals este hivern. També es va parlar de la problemàtica de FAPAS i els voltors del barranc del Cint, el sistema de reciclatge SDDR, la protecció paisatgística del Serpis i les problemàtiques en diferents urbanitzacions de la ciutat, així com la Ciutat Esportiva de l’Alcoyano i Alcoinnova» ens informa el portaveu.

En opinió del portaveu de Compromís Alcoi la reunió va ser molt profitosa per a la nostra ciutat i comarca. «Hem explicat alguns projectes i hem fet propostes a la consellera Cebrián, que les ha rebut amb molt interés, a més d’aconseguir que temes importants estiguen inclosos en l’agenda de la Conselleria» finalitza Ivorra.

Màrius Ivorra Torregrosa
Regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *