Ivorra « Asfalt d’un sol ús? »

El regidor i portaveu de Compromís a l’ajuntament ha comentat «el carrer Filadors després d’un any de la seua renovació, presenta greus símptomes de deteriorament al paviment»

Per a Ivorra «El regidor Jordi Martínez declarava a febrer de 2017 que aquesta obra era molt demandada i que mereixia l’atenció de la seua regidoria per millorar el dia a dia dels veïns d’un barri que havia estat molt abandonat pels anteriors governs» i continua Ivorra «bé, un any després, aquesta obra ja presenta deterioraments evidents».

«Hem rebut queixes dels veïns, que després de no tindre resposta del regidor ens ho han fet saber» comenta Ivorra «el que no entenem és com en tan poc temps, un carrer on circula poc tràfic, per no dir pràcticament cap, s’ha produït un desgast i deteriorament tan exagerat del paviment de la calçada»

A Compromís pensem demanar al regidor a la propera comissió que execute la garantia i demane responsabilitat a l’empresa encarregada de l’obra per a que repare els desperfectes.

Màrius Ivorra
Regidor i Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *