Ivorra « Ni Paules ni Preventori, Santa Rosa l’oblidada »

El portaveu i regidor de Compromís ha declarat «altre any més el barri de Santa Rosa no tindrà cap servei de piscina ni la de les Paules al barri i enguany tampoc la del Preventori molt pròxima».

El regidor informa «l’oblit del govern de Toni Francés per aquest barri ha provocat que per falta d’acords amb els propietaris de les piscines, aquestes zones d’esbarjo dels veïns de Santa Rosa molt emprades a l’estiu durant anys, no estiguen en servei».

El barri de Santa Rosa té una població de més de 15.000 habitants, és més gran que molts pobles de la comarca o del País Valencià, i no té dotació de serveis. No hi ha ni biblioteca, ni zones esportives, ni Centre Social i enguany continuem sense piscina.

Especialment preocupant és la zona del Preventori, una zona molt popular i visitada a l’estiu pels alcoians durant dècades, que progressivament ha anat perdent serveis, sense que l’ajuntament prenga gens d’interés per solucionar-ho. «Exigim al govern, negocie amb els propietaris l’obertura de la «cantina» i de les piscines del Preventori» comenta Ivorra.

Aquesta manca de serveis a espais públics no sols afecta el Preventori, també a la piscina de Caramanxel, on el bar no ha estat obert per segon any, o a la glorieta, on el govern, ja fa un any, va anunciar la conversió de la gàbia en quiosc i a hores d’ara encara no sabem res i seria un servei interessant per als veïns del Centre.

Des de Compromís demanem al govern municipal que prenga mesures i es pose a treballar per a poder recuperar aquests serveis, que a l’estiu tenen tanta demanda i són tan apreciats per tots els alcoians.

Màrius Ivorra
Regidor i Portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *