Begonya Domenech « Parlem de la Nova Renda valenciana d’Inclusió»

La regidora de Compromís Alcoi, presentarà una Xarrada proper dia 5 de juliol a les 19’30 en l’Àgora, sobre la nova renda Valenciana d’inclusió, una renda que va entrar en vigor el passat 23 d’abril. El Secretari Autonòmic d’inclusió i de l’Agència Valenciana de la Igualtat a Alberto Ibáñez, i a Mònica Àlvaro, Diputada Autonòmica per Compromís a les Corts Valencianes, ens presentaran les últimes notícies i novetats referides a aquesta nova aposta social de la Conselleria de Vicepresidència, Igualtat i Polítiques Inclusives
.
La regidora ha declarat «És una llei que està basada en la realitat de les persones, i garanteix el dret a una prestació econòmica a tots els valencians i valencianes que estan en situacions vulnerables i en reconeix el dret a la inclusió. Per garantir-ho inclou beques escolars, ajudes per l’habitatge i energètiques i la supressió del copagament».

«Curiosament, comenta la regidora Domenech, el Partit Popular va presentar una esmena a la totalitat de la llei, deuen pensar que al nostre territori no hi ha gent en perill d’exclusió. Per sort la llei va ser aprovada per tots els partits a les Corts a excepció del PP»

«A Compromís la nostra motivació és treballar per les persones, pels seus problemes reals, del dia a dia, i ho demostrem tant al govern del Botànic amb lleis com aquesta, com a l’ajuntament d’Alcoi, amb les nostres propostes. Aquesta xarrada és fruit de l’interés de molts alcoians, que ens pregunten al despatx i al carrer per la Renda Valenciana d’Inclusió» afirma la regidora Domenech, «És per tot açò que esperem el dijous 5, totes i tots aquells alcoians que tinguen interés, dubtes o qualsevol pregunta, vinguen a l’Àgora per rebre de primera mà tota la informació».
Begonya Domènech
Regidora de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *