Ivorra «Qui està comprant més de 130 vivendes alcoianes?»

Des de la setmana passada a Compromís Alcoi estem rebent informació que un suposat fons d’inversió està realitzant compres massives de pisos a la ciutat per a crear una gran borsa de lloguer de vivendes.

Ivorra comenta «Inicialment la notícia és bona. El fet que hi haja moviment econòmic al sector immobiliari a la nostra ciutat, és interessant però a l’hora genera dubtes» continua Ivorra «Sembla que han comprat o tenen intenció de comprar més de 130 vivendes, fet que pot possibilitar que una única empresa controle la majoria de vivendes de lloguer de la ciutat, apujant o abaixant els preus segons interesse».

Ens consta que representants del fons d’inversió s’han reunit amb membres de l’equip de govern de Toni Francés i des de Compromís farem preguntes a la propera Comissió Informativa per saber que s’ha tractat, donat que el tema pot influir a molts particulars que han realitzat inversions modestes per llogar habitatges a estudiants, o pot encarir o impossibilitar l’accés al lloguer a alcoians.

Finalment Ivorra comenta «També volem saber si la compra de vivendes per part del fons d’inversió s’ha realitzat amb contractes de lloguer en vigor i si es mantindran les condicions a les persones que actualment estan habitant aquestes vivendes o seran desplaçades».

Màrius Ivorra Torregrorsa
Regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *