El portaveu de Compromís a l’ajuntament d’Alcoi declara «Desídia i menyspreu als alcoians és el que té el govern de Toni Francés i el regidor Manolo Gomícia davant la falta de respostes a les esmenes i al·legacions de Compromís al Pla General Estructural de la ciutat».

Ja fa 22 mesos que Compromís presentà esmenes i al·legacions al PGE, i malgrat preguntar a diferents Comissions informatives, preguntar personalment als responsables, a hores d’ara encara no hi ha cap resposta, ni document, ni informació de les al·legacions.

Continua Ivorra «Ens consta que part de l’equip redactor ha començat a treballar en la segona part del planejament urbà de la ciutat el «Detallat» però com ja hi és costum amb els socialistes, treballen d’esquenes i obviant les diferents opinions dels alcoians i el que és més greu, incomplint la llei al no respondre».

Compromís presentarà un escrit al govern socialista, exigint respostes a les nostres al·legacions i esmenes, i a les de tots, a més a més de demanar informació de la situació en la qual es troba la redacció de la segona part del PG Detallat. Si les respostes no són adequades o falten a la veracitat, Compromís es plantejarà realitzar actuacions legals si ho creu necessari.

Des de Compromís, no permetrem que el document més important per al futur de la ciutat, el document que marca les pautes cap on ha d’anar Alcoi, estiga resolent-se de forma obscura.

Màrius Ivorra Torregrosa
Regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi