Doménech: “el CEEM, incompetència en mans socialistes”

La regidora de Compromís a Alcoi, Begonya Doménech ha mostrat la seua indignació al veure que dos mesos després d’haver anunciat des de la web de l’Ajuntament l’aprovació de l’expedient de contractació de les obres del CEEM, encara no hi ha moviment al centre del Barranquet de Soler.

Cal recordar que aquest centre es trobava a principis de la legislatura en gran part finalitzat, a l’espera de resoldre unes qüestions que Conselleria va requerir a l’Ajuntament d’Alcoi per a poder fer-se càrrec i començar a donar servei als usuaris.

Aquest procés de correcció de les deficiències que en qualsevol ajuntament és ràpid, li ha dut al govern de Toni Francés diversos anys, temps en el que s’han produït actes vandàlics a l’edifici per la falta de control i vigilància a les instal·lacions. La reparació d’aquest vandalisme ens costarà a tots els alcoians i alcoianes més de 500.000 €. I mentre els usuaris esperant i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques inclusives esperant la correcció de les deficiències com a últim pas per a la cessió de l’edifici.

Des de Compromís estem cansats d’excuses i ajornaments d’un centre necessari per a la ciutat. Demanem al govern de la ciutat, en especial a la regidora de Benestar Social Aroa Mira i a l’alcalde Toni Francés, que no perden més el temps i dediquen tots els esforços a finalitzar un projecte que fa anys que hauria d’estar acabat i en funcionament.

Begonya Doménech

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *