Ivorra: “IAE, reducció del 50% per l’impacte negatiu de les obres als carrers”

Ivorra considera una falta de sensibilitat amb els comerços d’Entença la demora acumulada en l’obra de reurbanització del carrer.

Per al portaveu local de Compromís Alcoi «el comerç és una activitat especialment sensible a les obres que estan apareixent als nostres carrers».

Continua Ivorra «Al ple de novembre presentem una moció per reduir el 50% l’impost de l’IAE als comerços de zones afectades per obres amb una duració superiors a sis mesos»

L’obra del carrer Entença acumula un retard de quasi un mes, i això està afectant negativament als comerços de la zona, que estan patint talls a les seues voreres que dificulten als clients la compra. Igualment els proveïdors han de descarregar les mercaderies a una distància considerable. En converses amb comerciants de la zona, ens comenten que aquestes obres han fet reduir més de la meitat la caixa dels seus negocis.

Enfront d’aquesta situació que no sols crea molèsties als comerciants i veïns, també fa perillar l’economia dels comerciants establits en aquestes zones, a Compromís pensem que des del govern de la ciutat cal afluixar la pressió fiscal allà on l’ajuntament té competències per a fer-ho, i així ho demanem en forma de moció al ple.

Màrius Ivorra Torregrossa
Regidor Portaveu Compromís Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *