Ivorra: “ En menys de 2 anys, tercera vegada que cal arreglar el C/Filadors “

El 16 de febrer del 2017 el regidor Martínez donava per finalitzada l’obra de pavimentació del carrer Filadors i Verge del Pilar. Amb una inversió de 20.000 €, les obres unificaven vorera i calçada en una sola plataforma, i complia així una reivindicació dels veïns que a més el nostre grup municipal ja havia denunciat en diferents comissions informatives de 2017.

Complit un any de la finalització, Compromís va denunciar públicament el mal estat de l’obra realitzada que presentava greus deficiències amb l’aparició de forats a tot el paviment, creant gran malestar en veïns de la zona. Davant les nostres queixes i les dels veïns, el regidor va adoptar la mesura d’asfaltar el carrer.

Aquests treballs d’asfaltat contràriament al que hauria de ser, ha creat encara més problemes, la falta de cura en la qual s’han realitzat els treballs, ha provocat que registres d’aigua, clavegueram i gas queden obstruïdes, o en el millor dels casos a nivells molts inferiors als de la superfície del carrer, creant així clots. Aquesta solució a vora un més d’haver-se realitzat presenta degradació en gran part de la seua superfície.

A Compromís tornem a denunciar que obres realitzades pel govern, amb un cost important, poc temps després de ser realitzades, mostren grans símptomes de degradació. Els alcoians no podem estar pagant per una mateixa obra tres vegades, com és el cas del carrer Filadors, que requerirà almenys una nova intervenció més, esperem que a la tercera vaja la vençuda.

Exigim al govern demane responsabilitats a les empreses que han participat, i que faça valdre les garanties d’obra en el cas necessari.

El portaveu i regidor de Compromís a Alcoi, Màrius Ivorra ha mostrat el seu malestar al govern municipal per la solució adoptada per reparar els defectes de l’obra realitzada al carrer filadors «No estem disposats a que els alcoians paguem per tercera vegada una reparació mal feta. Els diners són de tots i no es poden balafiar d’aquesta forma. Si el problema hagués aparegut a un carrer principal de la ciutat estem segurs que l’actuació no hagués estat la mateixa. No permetrem a Alcoi veïns de primera i de segona»

Màrius Ivorra Torregrossa
Regidor Portaveu Compromís Alcoi

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *