Begonya Domenech «La falta de previsió del PSOE paralitza el departament de mobilitat»

La regidora Begonya Domenech declara «Ens sorprén la falta de previsió del govern de la ciutat, que enfront de les jubilacions del personal de l’ajuntament no estableix cap protocol perquè les tasques realitzades pel funcionariat a jubilar tinguen continuïtat i un traspàs als nou treballador, de forma ordenada i coherent».

En el passat plenari, Compromís vam preguntar per l’adequació a normativa de les places d’aparcament reservades per a vehicles de persones amb mobilitat reduïda. Aquestes places estan reservades per al lliure ús de tots els vehicles amb el distintiu de Mobilitat reduïda, però a la nostra ciutat i podem trobar plaques amb matrícules retolades que reserven alguns aparcaments exclusivament a un vehicle. Les explicacions del govern a la nostra pregunta, ens ha paregut realment sorprenent i preocupant. Segons paraules del regidor: “El funcionari que duia aquest tema s’ha jubilat i encara estem recuperant els treballs que duia a terme”.

«Esta situació -explica la regidora Domenech- que és clarament il·legal, l’hem transmés en diverses ocasions al regidor competent perquè ho corregisca, però a hores d’ara encara no s’ha fet res des de la regidoria de mobilitat per a eliminar aquestes plaques amb matrícula, que creen situacions injustes cap a la resta del col·lectiu amb mobilitat reduïda.»

“Però el que encara ens preocupa més, és la situació que s’entreveu en aquest problema. Segons sembla, de cara a la jubilació d’un treballador de la casa, no existeix cap protocol perquè les tasques desenvolupades passen gradualment a altres funcionaris, a falta de cobrir la placa que queda vacant. Així que actualment els temes queden paralitzats a falta del fet que la nova persona a càrrec d’aquells temes reprenga la tasca” ha declara Domenech

Des de Compromís demanem al govern de la ciutat, que de cara a jubilacions prenga mesures per impedir la paralització de les seues tasques, ja que esta situació, que reflexa una gran falta de previsió, afecta directament als ciutadans de la nostra ciutat.
Begonya Doménech
Regidora Compromís Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *