La Secretaria Autonòmica de Serveis Socials i Autonomia Personal i la Directora General de Serveis Socials parlen de Polítiques social a Alcoi

Aquest dijous dia 7 a les 19.30 tindrem la possibilitat de parlar amb dos de les protagonistes dels serveis socials valencians, Helena Ferrando Secretaria Autonòmica de Serveis socials Autonomia Personal i Mercé Martínez, la Directora General de Serveis Socials.

Ambdues dones han estat molt implicades en el desenvolupament de les noves polítiques socials de la Generalitat Valenciana, com la renda valenciana i la nova llei de serveis socials. Llei que adequa el sistema de serveis socials a les necessitats de la ciutadania i els dóna la consideració de serveis essencials i d’interés general, la qual cosa permeta blindar-los i garantir-los.

Faran un balanç de l’estat d’aplicació de les noves polítiques socials mampreses per la Conselleria de Mònica Oltra, i explicaran projectes a mitjà i llarg termini respecte als nostres serveis socials.

L’acte obert a totes les associacions interessades i a la ciutadania en general serà el pròxim dia 7 de febrer a les 19.30 en la sala d’actes del centre cultural Màrius Silvestre.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *