Materialitzada la proposta de Compromís per restaurar l’enramada de festes.

A Compromís ens alegrem que enguany, al compliment del 34 aniversari de la inauguració de l’enramada actual, aquesta torne a lluir com va ser creada.

El regidor Màrius Ivorra ha declarat «estem d’enhorabona, el govern de Toni Francés, gràcies a una proposta de Compromís del febrer del passat any, ha començat a restaurar l’enramada. El regidor de festes Raül Llopis ha compartit recentment a les seues xarxes una fotografia de la restauració d’un dels trams de l’enramada de la plaça d’Espanya, on els merlets de fusta estaven molt degradats, fins i tot havien desaparegut alguns.»

Les festes de Moros i Cristians són un gran atractiu turístic i un bon aparador de la ciutat d’Alcoi de cara a l’exterior gràcies al gran seguiment mediàtic que té i que repercuteix en el fet que Alcoi estiga present als mitjans de comunicació de tota Europa. Cal cuidar la imatge que la nostra ciutat i les nostres festes donen a l’exterior.

«Esperem que des de la regidoria es planifique i consensue el manteniment anual de l’enramada amb la resta de partits, d’ara endavant» Comenta Ivorra «pensem que fer un bon manteniment i assegurar la seua durabilitat altres tants anys és molt més econòmic que fer-les de nou, cal racionalitzar els diners i recursos de l’Ajuntament i de tots els alcoians».

Màrius Ivorra Torregrorsa
Regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *