Anna Climent: «A Alcoi reciclem però hui una mica menys»

Als darrers dies hem rebut queixes d’alcoians del sistema de recollida d’olis domèstics usats. Sembla que els contenidors emprats per a la recollida desapareixen, o els canvien d’ubicació sense avís previ als ciutadans, provocant que aquelles persones que han separat l’oli i que van a depositar al contenidor adequat acaben depositant l’oli al contenidor general.

Fomento, empresa concessionària del servei de neteja i recollida de RSU, és l’encarregada de la recollida i tractament de l’oli domèstic usat. Aquest servei es presta mitjançant 13 contenidors de color marró repartits per tots els barris de la ciutat.

Pensem que la separació dels residus domèstics al domicili és una part important de la recollida de RSU que a la nostra ciutat cal anar implementant a poc a poc, però cal dir i és molt costós crear el costum als nostres ciutadans. Les administracions gasten gran quantitat de diners públics, en campanyes publicitaries per conscienciar als ciutadans en la separació i correcte reciclatge de residus, que a més són molt contaminants si són eliminats incorrectament.

Demanem al regidor que aclarisca aquesta situació en Fomento. No volem ficar més entrebancs als ciutadans alcoians a l’hora de reciclar i eliminar els residus. Com en aquest cas, l’oli domèstic usat.

Anna Climent i Montllor
   Regidora Compromís Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *