Compromís aconsegueix traure 9 tones de brossa d’un accés al riu.

Diumenge pel matí, Compromís va organitzar un Repte de Neteja #cleanchallengeAlcoi a la zona d’Alcassares, concretament a un dels vials que connecta la baixada amb el parc al llit del riu.

Ivorra candidat de Compromís a l’alcaldia comenta «Ha estat una jornada molt satisfactòria, entre totes i tots vam deixar aquesta zona transitable i digna. Els primers càlculs ens fan pensar que la quantitat de brossa arreplegada allí supera considerablement les 9 tones.»

A aquest repte, hem volgut fer veure al govern que si unes poques persones en un matí ha fet aquesta neteja, dignificant un espai de la ciutat que no podia ser utilitzat pels ciutadans per les seues condicions higièniques. Haurien de prendre nota i fer cas a les reivindicacions que Compromís ha fet al llarg de la legislatura per netejar els abocadors incontrolats que hi han a determinades zones de la ciutat. Som conscients de la dificultat, però el que no podem assumir els alcoians, són els abocadors existents prop de parcs infantils, edificis d’habitatges i quasi al costat del riu. Cal buscar una solució tal com anem demanant tota aquesta legislatura als plenaris i comissions.

Per altra banda hem d’agrair als ciutadans que van vindre a ajudar a aquesta neteja, i a FCC que va enviar operaris tot el matí per retirar els contenidors plens que la ciutadania omplia amb les borses de brossa que anàvem traient de la zona.

Màrius Ivorra Torregrosa
Candidat a l’alcaldia de Compromís’Alcoi


Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *