Deixadesa i falta de manteniment a Cotes Baixes després de les inversions

El polígon de Cotes Baixes va rebre una forta inversió el 2017 dins del pla de millora de polígons de la Conselleria d’Economia Sostenible i Sectors Productius que destinà una quantitat d’1.097.496 euros, però dos anys després hem trobat deixadesa, falta de manteniment i neteja per part del govern municipal.

L’alcaldable de Compromís Alcoi ha declarat: «Exigirem al govern de Toni Francès que realitze actuacions urgents de neteja i manteniment del polígon Cotes Baixes, no podem permetre que les inversions es malbaraten per deixadesa».

Comenta el candidat «A més hem observat, que estan apareixent escombradors il·legals, com ara a la connexió la zona verda amb el carrer A, on les deixalles d’obres i els mobles s’acumulen. Hem d’evitar que aquests escombradors cresquen i creen problemes majors, demanarem la seua neteja el més aviat possible»

«Una de les actuacions pressupostades a les inversions de la Conselleria, era un vial que connecta el carrer A amb el carrer B, que actualment està per acabar, i han quedat a la vista uns ferros eixint de terra perillosos per a persones i animals, i demanem la retirada d’aquests ferros el més aviat possible per evitar accidents, a més a més de volem saber quan pensa acabar aquest vial» a indicat Ivorra

Un altra de les obres de millora, va ser la zona verda on es va instal·lar un parc caní que és tan xicotet que a certes hores no caben 4 gossos. «Donada la grandària de la zona i l’èxit del parc per passejar les mascotes, des de Compromís demandarem al Ple la instal·lació d’una zona més gran per a les mascotes amb la possibilitat d’incorporar una zona d’Agility, la posada en marxa de la font que hi ha al parc actual i una reposició dels arbre que han mort per falta de manteniment» a explicat Ivorra

Màrius Ivorra Torregrosa
Candidat a l’alcaldia de Compromís’Alcoi

 

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *