Compromís presenta la seua proposta per a adolescents, cultura i oci

Compromís ha presentat el vídeo on fa pública la seua proposta per a joves i adolescents, per a música i artistes, per a cultura i associacions, el projecte Petit.

Comenta Elisa Guillem, candidata número 2 a la llista de Compromís Alcoi: «Als últims anys Alcoi ha viscut una explosió creativa per part de molts joves que, no han trobat per part de les institucions, un lloc on poder fer-la pública (sobretot quan allò que s’expressa no va de la mà del pensament governant), per aquesta raó és fonamental Petit. La llibertat creadora ha de ser absoluta, i creem fermament que, si donem una oportunitat a la nostra ciutat i als nostres joves, és molt probable que tornem a viure una altra època daurada de la cultura a Alcoi.

Una proposta de Compromís, per a fer de Petit un punt de generació d’innovació cultural, d’oci adolescent sense dirigir per part de les administracions, punt de trobada de moviments socioculturals alternatius, punt de connexió intergeneracional, hotel d’associacions, creació de propostes noves empreses que va a ser un dels motors econòmics de la nostra ciutat.

Continua Elisa «Per aquesta raó creem amb el projecte de Petit, un centre cultural obert i autogestionat, un hotel d’associacions; on no només tindrem les sinergies de les diferents generacions i visions del món, també tindrem l’oportunitat de tindre locals d’assaig per a grups de música emergent, espais oberts on els joves, i no tant joves, podran expressar-se amb llibertat, fer des de cursets de cuina o ioga, exposicions, concerts, oci,…. un espai autogestionat».

Amb aquesta proposta Compromís reafirma la seua aposta per la joventut alcoiana, per la reactivació cultural i dotar de nous espais al llit del riu, com a eix vertebrador de la ciutat.

Per veure el vídeo: https://youtu.be/JkcFVVz6dac

Elisa Guillem
Candidata número 2 de Compromís’Alcoi

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *